Cel mai frumos cadou de Sf. Mihail si Gavril.

 

Mihaela Lupu Asociația Robi

100% Complete
870 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor si isi dedica timpul lor personal pentru a ajuta si a face o diferenta in lume. 

Anul acesta ne-am hotărât să "dăruim ziua noastra de nume" unei asociatii de protectie animalelor, ce este recunoscuta pentru efortul depus in scopul adoptiei animalelor fara stapan, sterilizarii acestora si pentru interventiile lor in situatii critice.

Odata cu venirea anotimpului geros, au nevoie de ajutor pentru a pregati adapostul cu casute si un stoc de mancare pentru animale aflate in ingrijirea lor.

De ce Robi ? 

Sunt promotori ai cauzei "Adopta, nu cumpara! " .

Asociatie este formata dintr-un grup de tineri voluntari de @20 ani, ce au reusit sa faca pentru animalele abandonate mai mult decat toata "armata" autoritatilor responsabile.

De aproape 2 ani, si aproape in fiecare weekend, isi scot animalutele lor la magazinele Horbach si incearca sa le gaseasca un stapan;

Au reusit dezvolte un parteneriat cu Animax, care le permite acestora sa foloseasca tarcurile lor din magazin pentru a "expona" animalutele de adoptat ;

Reusesc sa "tina in picioare" un adapost de 300 de caini;


Cel mai frumos dar pe care ni-l puteți face este să fiți alături de noi in aceasta cauza și să faceți o donație Asociatiei Robi.

Împreună suntem mai buni!

Vă mulțumim că sunteți alături de noi si de Robi!

Mihaela Lupu

Mihaela Popescu

Gabriela Alina Tudor

Silviu Gabriel Bondalici

Mihai Iacob

Radu Gabriel Burla

Cristian Mihai Nicorici


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociația Robi

Asociatia Pentru Protectia Animalelor ROBI a fost infiintata in 2001 si isi desfasoara activitatea pe baza de voluntariat. De-a lungul anilor, am salvat din situatii critice mii de animale, catei si pisici, uneori si pasari.

In grija Asociatiei ROBI se afla in prezent aproximativ 300 de catei, iar majoritatea lor sunt cazati in adapostul asociatiei. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a-i putea hrani si ingriji cum se cuvine.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

11 Donații

08 Nov 2018
08 Nov 2018
08 Nov 2018
La multi ani!
08 Nov 2018
08 Nov 2018
La multi ani!
08 Nov 2018
Frumos gest! La multi ani!
08 Nov 2018

tank

100 RON
08 Nov 2018

Anonymous

30 RON
08 Nov 2018

Anonymous

30 RON
Ce mod frumos de a sarbatori ziua de nume! La multi ani si toate cele bune!
08 Nov 2018
08 Nov 2018
Mihaela Lupu : Asociația Robi
Cel mai frumos cadou de Sf. Mihail si Gavril.