Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ferrari The Cat Asociația Robi

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Conform spuselor veterinarului care are grijă de regele dă pă Brăilița Ibiza, când l-am pescuit de sub maşini în creierii nopții, avea 3 luni. Recte, în curând fiara împlineşte un an de existență. Pentru că el nu ştie să scrie aşa frumox ca mine, m-a rugat să vă transmit că, din preaplinul sufletului lui şi din altruism, de ziua lui nu îşi doreşte bobițe, jucării (poate totuşi un pai dacă aveți p'acasă), ci să îşi ajute frații şi suratele mai puțin norocoase, de care au grijă nişte oameni cu suflet mai mare decât pupilele lui când vede că iau sacul de boabe. Aşa că, după îndelungi şedințe, am decis amândoi că vrem să strângem cel puțin una mie lei, până la sfârşitul lui iunie, pe care să îi dăm Asociației Robi. Cine donează primeşte poze frumoase cu el, acces gratuit la mângâiat fiara şi un mesaj de mulțumire personalizat, scris de mână, plus satisfacția că a contribuit la bunăstarea unor suflete nevinovate şi abandonate. Ferrari vă miaulțumeşte anticipat. Love love!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociația Robi

Asociatia Pentru Protectia Animalelor ROBI a fost infiintata in 2001 si isi desfasoara activitatea pe baza de voluntariat. De-a lungul anilor, am salvat din situatii critice mii de animale, catei si pisici, uneori si pasari.

SUSŢIN PROIECTUL

Casute pentru catei

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a oferi un minim de confort animalelor gazduite in adapostul Robi. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Ferrari The Cat : Asociația Robi
Cel mai frumos cadou de ziua mea