Ajutor pentru căţeii Asociaţiei ROBI

 

Ştefania Mihalcea Asociația Robi

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

M-am apucat de fumat in liceu, pentru ca asa era la moda, din cauza anturajului etc. Am incercat sa ma las de mai multe ori dar fara succes. Acum am gasit un motiv in plus pentru care merita sa nu mai fumez si anume cele aproximativ 300 de sufletele care se afla in grija unor oameni minunati ca cei de la Asociatia Robi.

In grija Asociatiei ROBI se afla in prezent aproximativ 300 de catei, iar majoritatea lor sunt cazati in adapostul asociatiei. Toti au fost salvati de la moarte sigura. Pe unii i-au salvat chiar ei, din situatii critice, altii, nenumarati pui si adulti, le-au fost aruncati direct peste gardul adapostului, pe altii i-au gasit in saci de rafie legati la gura, sau legati ei cu funie de vreun copac de pe campurile din jurul adapostului, abandonati. Nu i-au putut lasa acolo condamnati la moarte sigura, a trebuit sa-i ia, desi asta inseamna un mare efort financiar pentru asociatie.

Eu voi renunta la fumat si voi dona banii pe care i-as cheltui pe tigari timp de 30 de zile, iar voi ne veti sustine si pe mine si pe cei 300 de catei care merita sa aiba o viata mai buna!

Va multumesc ca sunteti alaturi de noi si impreuna putem realiza lucruri minunate J


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociația Robi

Asociatia Pentru Protectia Animalelor ROBI a fost infiintata in 2001 si isi desfasoara activitatea pe baza de voluntariat. De-a lungul anilor, am salvat din situatii critice mii de animale, catei si pisici, uneori si pasari.

In grija Asociatiei ROBI se afla in prezent aproximativ 300 de catei, iar majoritatea lor sunt cazati in adapostul asociatiei. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a-i putea hrani si ingriji cum se cuvine.

Ești fumător și vrei să te lași, dar nu au găsit încă metoda sau motivația potrivită? Cum la început de an se fac mereu promisiuni pentru noul an, noi îți lansăm o provocare: rezistă să nu fumezi timp de 30 de zile pentru o cauză caritabilă. Ce trebuie să faci? Alegeți o cauză caritabilă în care crezi și pe care vrei să o susții. Poți să alegi o organizație care dej

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Ştefania Mihalcea : Asociația Robi
Ajutor pentru căţeii Asociaţiei ROBI