Ham, Miau și prietenii lor au nevoie de ajutor!

Câinii și pisicile din grija Asociației ROBI sunt animale norocoase, pentru că au fost salvate de pe străzi, fiind accidentate, bolnave sau în pericol de moarte. Voluntarii asociației îngrijesc și oferă atenție, zi de zi, celor peste 250 de câini și 50 de pisici. Puii și animalele tinere și frumoase au cele mai mari șanse să fie adoptate, însă adăpostul nu rămâne niciodată gol pentru că alte animale le iau curând locul. Animalele în vârstă sau cu o stare de sănătate precară au aproape zero șanse de a mai fi alese pentru adopție, ceea ce le transformă în rezidenți permanenți ai adăpostului, rămânând responsabilitatea asociației.   Asociația ROBI funcționează doar cu ajutorul donațiilor și datorită unei echipe restrânse de voluntari mărinimoși. Drept urmare, pentru toate intervențiile - cazuri grave, tratamente de lungă durată, sterilizări, adăpostire și hrană – fiecare donație contează! De asemenea, pe lângă donații, fiecare adopție dă șansa unui câine sau unei pisici la o viață plină de căldură și prietenie.   

Donează! Adoptă! 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

16

Suma:

1,240 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Ham, Miau și prietenii lor au nevoie de ajutor!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

1,240 RON

Suma:

1

Galantomi:
16 Donatii

Pagini fundraising

Strâng bani pentru patrupedele Asociației ROBI

Acum mai bine de un an, am intrat pe pagina Asociației ROBI să aflu ce animale își caută stăpân. Știam că vreau un animaluț imperfect, mai

5,000 RON Target
1,240 RON Suma
16 Donatii
24.8% Complete